Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција на книга на Ристо Никовски

Промовирана книгата „Улогата на САД во македонските голготи“ од Ристо Никовски.

Во организација на Домот на културата „Драги Тозија“, во големата сала на Општина Ресен, 22 Септември 2015 пред читателската јавност во Ресен беше промовирана книгата „Улогата на САД во македонските голготи (1991-2013)“ од роднокрајниот автор Ристо Никовски.

За целокупното творештво на авторот зборуваа Наташа Зузаровска и Блага Печенковска.

Промотор на книгата беше Проф. Д-р Наде Проева.

Исто така беше најавена најновата книга на Ристо Никовски, чија промоција ќе се одржи во Скопје, во октомври „Клучот за името е во Вашингтон, а не во Атина“.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана