Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Чалгиска вечер


Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен,
ВЕ ПОКАНУВА на Чалгиска вечер во изведба на Езгија трио од Скопје.

Почеток 18.09.2015 20:00 часот, во дворот на Домот на култура „Драги Тозија“- Ресен

Влезот е бесплатен
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана