Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Џез вечер

Во организација на Општинската установа Дом на културата „Драги Тозија“ - Ресен, на ден 26.08.2015 година, во Jazz Taverna - Ресен, се одржа Џез вечер со Милан Петровиќ Квартет.

Љубителите на џезот имаа прилика да уживаат во звуците на овој реномиран квартет 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана