Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Иванден 2015 година

Општинската установа Дом на културата „Драги Тозија“ - Ресен и оваа година традицонално, по повод празникот Иванден, ја организираше манифестацијата „Иванка“.

Манифестацијата беше збогатена со богата културно - уметничка програма и трпеза за сите учесници.

Оваа година немаше класичен победник, туку беа наградени сите Иванки кои учествуваа.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана