Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Средба со читатели

Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен на ден 24 април 2015 (петок), со почеток во 19 часот организираше средба со членовите и корисниците на услуги од матичната библиотека.
Вечерното литературно дружење беше збогатено со литературно читање на наградените творби од распишаниот награден конкурс '' Книгата е извор на сите мудрости“ и „Книгата со својата волшебна моќ, ни ја покажува иднината“.
Посебен сјај на вечерниот настан во ресенскиот сарај беше настапот на членовите на школата за пијано која од пред три месеци активно функционира како дел од активностите кои ги спроведуваа Домот на Култура во Ресен

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана