Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција на книга

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен ги поканува сите читатели и љубители на пишаниот збор на ден 12.06.2015 год. (петок) на промоција на книгата АНГУС - Моќта на странецот, на нашата сограѓанка Ева Ристевска.

Промотор на книгата е проф. Динче Кочевска

Промоцијата ќе се одржи во просториите на Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен со почеток во 18 часот.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана