Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Школа за пијано

Ве известуваме дека во Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен се отвора школа за пијано, музицирање на класична музика од прв до шести степен.

Сите заинтересирани да се пријават во Домот на културата „Драги Тозија “- Ресен или на:
  • Tелефон 551-021 


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана