Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Во градската библиотека во Ресен, отворена е нова читална

Во склоп на градската библиотека при Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен, се отвори читална, која е сместена во новиот простор на роднокрајното одделение.
Новата читална и библиотеката располага со околку 37000 дела во книжниот фонд, најнови преводи на книги од областа на правото, економијата, медицината, информатиката и други стручни области.
Сите заинтересирани можат да ги користат просториите и литературата во роднокрајното одделение и читалната бесплатно, секој работен ден од 08 до 15 часот.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана