Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Младата поетеса Сара Марковска ќе ја промовира својата прва книга

Домот на културата „Драги Тозија“ – Ресен на ден 29.11.2014 година (сабота) во 12 часот ве поканува на првата книга со поезија наречена „Љубовта на мојата стара“ од младата поетеса Сара Марковска, ученичка во VI одд во ОУ „Гоце Делчев“.
Промотор на книгата ќе биде Горјан Петревски.
Покровител на свечената промоција е Градоначалникот на Општина Ресен М-р Ѓоко Стрезовски, а истата е поддржана од Министерството за култура на Република Македонија.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана