Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ќе се одржи општински натпревар „Млади библиотекари“

На 3 октомври 2014 година во просториите на Матичната библиотека при Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ (Сарај) – Ресен, ќе се одржи по 15-ти пат, општинскиот натпревар „Млади библиотекари“.

На натпреварот ќе учествуваат учествуваат членови на Матичната библиотека и членови на училишните библиотеки до 14-годишна возраст.

Натпреварот ќе го следи жири-комисија која ќе ги прегледа тестовите, а првопласираниот ќе се стекне со право да учествува на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“, што оваа година ќе се одржи во Велес

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана