Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ликовна работилница на родокрајни уметници од Преспа

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија" - Ресен, организира еднодневна ликовна работилница на родокрајни ликовни уметници од Преспа.

На истата ќе учествуваат 20 уметници, чии ликовните творби ќе бидаат отстапени на  Домот на културата во трајна сопственост.

Ликовната работилница ќе се одржи , на 10.09.2014 година ( среда ), со почеток во 9 часот. во Отешево.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана